Firma Feifer byla založena v roce 1995 Miroslavem Feiferem a již od svého prvopočátku se zabývá zpracováním mořských ryb, konkrétně mořských sleďů. V současné době je provozována Ditou Marešovou (rozenou Feiferovou) a Čeňkem Vedralem.

Naše rybí výrobky se dají rozdělit do dvou základních skupin a to na kyselé a slané. Podrobnější informace o složení jednotlivých výrobků naleznete v záložce produkty.

K VÝROBĚ NAŠICH PRODUKTŮ POUŽÍVÁME VÝHRADNĚ PROVĚŘENÉ SUROVINY.
NEPOUŽÍVÁME ŽÁDNÉ KONZERVAČNÍ LÁTKY

Při zpracování a balení dbáme velmi přísně na dodržování technologických postupů a hygienických pravidel.

Hotové výrobky distribuujeme v autech s chladícími boxy. Takto zaručujeme uchování výrobků v optimální teplotě až k zákazníkovi.

Pro naše výrobky můžete přijet přímo k nám, kde vás velmi rádi obsloužíme, nebo můžete navštívit jednu z našich prodejen. U nás máte jistotu vždy čerstvého a zdravého nákupu.